maanantai 28. huhtikuuta 2014

Tekstiilityöpajoja Pukkisaaressa 7.-8.6.

Seuraa maksettu mainos:

Sommelo ry järjestää Pukkisaaren rautakautisessa pihapiirissä Helsingissä 7.-8.6.2014 nuoremman rautakauden tekstiilityötekniikoita esitteleviä työpajoja. Osallistumismaksuun 15€/päivä sisältyy kasviskeittolounas.

Ohjelma

Lauantaina 7.6. klo 10-16
Värttinällä kehruu 
Langan värjäys luonnonväreillä
Kankaan kutominen pystykangaspuissa
klo 16-> mahdollisuus illanviettoon Pukkisaaressa

Sunnuntaina 8.6. klo 10-16
Lautanauhan kudonta
Langan värjäys luonnonväreillä
Kankaan kutominen pystykangaspuissa
klo 14-16 kaikille kiinnostuneille avoin esittelytilaisuus rautakauden tekstiilityötekniikoista

Mikään työpajoista ei vaadi aiempaa kokemusta aiheesta, mutta tilaisuus tarjoaa myös kokeneemmille harrastajille mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia rautakauden tekstiilitöihin liittyvistä aiheista. Ennen kaikkea kyse on uuden oppimisesta ja yhdessä tekemisestä mukavassa seurassa ja tunnelmallisessa ympäristössä. Perusmateriaalit ja työvälineiden lainaus sisältyvät osallistumismaksuun, mutta työpajoissa on mahdollista käyttää myös omia lankoja ja välineitä.

Ohjaajina työpajoissa toimivat pitkäaikaiset historiallisten käsitöiden harrastajat Jenni Sahramaa, Susanna Koskelo, Tiuku Talvela ja Mervi Pasanen.

Kiinnostaako? Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen jenni.sahramaa at gmail.com 25.5. mennessä ja kerro viestissäsi seuraavat tiedot
nimi
sähköposti
puhelinnumero
osallistutko lauantaina, sunnuntaina vai molempina päivinä
- mistä työpajoista olet ensisijaisesti kiinnostunut?

Vahvistusviestin saatuasi maksa osallistumismaksusi (15/30€) Sommelo ry:n tilille Nordea FI12 1014 3000 2102 58 31.5. mennessä.

Tervetuloa!


Ei kommentteja: